Har du någon gång funderat på att antingen bli rekryterad eller att rekrytera någon? Då är det här avsnittet för dig!

Den här veckan har jag haft glädjen att prata med Joseph Öberg Shaya. Han läste civilingenjörsprogrammet i energisystem på Uppsala Universitet och gick därefter vidare för att jobba med kärnkraft på Westinghouse. Efter 5 intressanta år där var det dags att gå vidare till Alten, och efter ytterligare två år hamnade han på WSP. Idag driver han det egna bolaget Shaya Solutions.

Joseph själv ser tydliga skillnader på de roller han haft under sin karriär. Han har jobbat som beräkningsingenjör och processingenjör, men också inom sälj och rekrytering. Under samtalet uppehåller vi oss vid rekrytering, för det är inom just det området som Joseph ser sin framtid. Med bakgrund i Josephs erfarenhet från ingenjörsyrket plockar vi fram de bästa rekryteringstipsen till dig som lyssnar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *