Från ett soligt Palo Alto i hjärtat av Silicon Valley kommer avsnittet med Per Sigurdson!

Det fanns tidigt ett teknikintresse, och Per läste elektroteknik i Lund och datavetenskap i Linköping innan han stod där med ett examensbevis i handen. Som student kändes karriär abstrakt, men det var något som lockade med konsultyrket och på den banan är det. Idag är han stationerad i Silicon Valley med titeln VP Sales på Jayway, även om Per själv tycker att sysslar mer med inspiration än sälj. Längs vägen har han hunnit med att starta flera olika bolag och spenderat några år i Kina.

I dagens avsnitt blir det samtal om att vara på en resa, både som person och som bolag. Det blir prat om drivkrafter, tur och känslan av att vara den dummaste personen i rummet. Självklart får vi även höra om Pers upplevelser i Silicon Valley, ingenjörskulturen här och hur det kommer sig att just Per är här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *