Välkommen till ytterligare ett avsnitt från Silicon Valley! Denna gång gästas podcasten av Jenny Elfsberg. 

När det var dags att söka in till högskolan blev det först VVS-ingenjör på Mälardalens Högskola. Det var dock inte helt rätt, och efter två är där flyttade Jenny till Linköping för att ta en civilingenjörsexamen i maskinteknik.

Sedan examen har hon jobbat inom flera olika roller, men den gemensamma nämnaren har alltid varit Volvo, och då med fokus på lastbilar och byggmaskiner. Sedan några månader tillbaka bor Jenny i Palo Alto där hon har fått uppdraget att öppna ett innovationscenter för Volvo Groups räkning.

För Jenny har värderingar varit en viktig faktor när det kommer till val av arbetsgivare. Men hur vet man vilka värderingar ett företag egentligen står för? Den frågan, och många fler, får vi svar på i dagens avsnitt av Mitt liv som ingenjör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *