När det var dags att söka in till högskolan stod Oskar inför ett val – maskinteknik på Chalmers eller mekatronik på Högskolan i Halmstad? Kombinationen av mekanik, elektronik och programmering lockade mest, och därmed hamnade Oskar i Halmstad. Efter tre år och en högskoleingenjörsexamen väntade arbetslivet. Intresset för de tre ämnena mekanik, elektronik och programmering var fortsatt en ledstjärna i karriären, och även ett intresse för projektledning växte till sig.

Oskar har under sin karriär försökt balansera de här ämnena i olika befattningar. Under samtalet pratar vi om just det, men också om vad det är som har fått Oskar att stanna kvar hos samma arbetsgivare i över 8 år. Vi pratar också om vikten av balans mellan arbete och fritid, hur det känns att inte ha ett utstakat karriärmål, och om Oskar ångrar att inte ha pluggat på Chalmers.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *